Alt

London, Velika Britanija

Timothy Armoo

Pionir na področju komuniciranja z milenijci in generacijo Z

Ura predavanja

13:45

Jezik

Angleščina

24-letni Timothy Armoo je generalni direktor podjetja Fanbytes, oglaševalske videoplatforme, ki pomaga največjim blagovnim znamkam, da postanejo relevantne za milenijce in generacijo Z. Večkrat nagrajeno podjetje je zgradilo ogromno mrežo spletnih skupnosti in vplivnežev, s katerimi zabava milijone najstnikov po vsem svetu. Pri norih kampanjah na novejših platformah, kot sta Snapchat in TikTok, sodeluje z znamkami, kot so Apple Music, Sony, YouGov, Deliveroo, Warner, Universal Studios, in celo z vlado. V svetu marketinga je redefiniralo, kako znamke komunicirajo z milenijci in generacijo Z. Podjetje je pionir na svojem področju, kar so prepoznal tudi Forbes, Adweek, Business Insider, Huffington Post in drugi.

Timothy je, ko je bil star 14 let, stavil s prijateljem, da lahko zasluži za mercedesa, preden bo polnoleten. Tako je ustanovil svoje podjetje. Pri 17 letih je nato ustanovil in uspešno prodal svoje drugo, medijsko podjetje. V tej izkušnji je spoznal moč spletnih skupnosti in vplivnežev, da nagovorijo mlajše generacije. O pristopih, vsebini in tehnologiji, ki so relevantni za najstnike, bo Timothy predaval na letošnjem POMP Forumu.

Govorci

Vrhunski predavatelji iz mednarodnega in domačega okolja, ki predstavljajo najnovejše trende vsebinskega marketinga ter najboljše in najučinkovitejše primere dobrih praks.

Program

Vrata Kluba Cankarjevega doma odpremo ob 7.30 uri. Za začetek nepozabnega dne vas pričakajo rogljički, smoothiji in kava, s katerimi se okrepčate in pripravite na vrhunska predavanja. Ob navdušujočih zgodbah in vrednih izkušnjah se bomo družili vse do 17. ure, po koncu uradnega dela pa sledi še druženje ob dobri glasbi in pijači.

Podrobnejši program lahko najdete TUKAJ.

 

07:30
Prevzem akreditacij, jutranja kava in jajčka za zajtrk
Strokovna predavanja, predstavitve dobrih primerov, druženje in hrana ...
17:00
Vroča zabava za 10. rojstni dan.