Alt

Ljubljana, Slovenija

Primož Inkret

Specialist za razvoj sodobnih komunikacijskih orodij in spletnih rešitev

Jezik

Slovenščina

Specialist za razvoj sodobnih komunikacijskih orodij in spletnih rešitev. Po presoji vodilnih strokovnjakov s področja interneta in multimedijev eden najboljših spletnih urednikov na svetu. Primož Inkret je zasnoval številne nove medije, med drugim tudi prvo slovensko interaktivno spletno revijo Egoist. Leta 2010 je bil za zasnovo in urejanje interaktivnih spletnih revij Pazi nase (Zavarovalnica Triglav) in Carzine (Porsche Slovenija) imenovan za najboljšega urednika na svetu.

Strokovno znanje pri svojem delu črpa iz dolgoletnih izkušenj s področij marketinga in trženja, odnosov z javnostmi in urednikovanja ter znanj pridobljenih na mednarodnih strokovnih konferencah s področja vsebinskega marketinga in korporativnega založništva. Poglobljeno poznavanje klasičnih in novih medijev ter poslovnih strategij podjetji so osnove na katerih pripravlja zahtevne koncepte za korporativne medije, ki ustrezno in kreativno povezujejo potrebe podjetja in ciljne skupine.

Primož Inkret je soustanovitelj in partner specializirane komunikacijske agencije PM, poslovni mediji, ki s strateško rabo orodji vsebinskega marketinga podjetjem zagotavlja dolgoročne rezultate. Je ustanovni član svetovnega združenja izdajateljev korporativnih medijev, ustanovitelj slovenskega združenja korporativnih medijev in ustanovitelj mednarodne strokovne konference s področja vsebinskega marketinga POMP Forum. O komunikacijskem pristopu vsebinskega marketing je predaval tudi na Univerzi v Ljubljani.