Alt

Lozana, Švica (izvorno iz Kalifornije)

Kelly Hungerford

Digitalna strateginja in svetovalka za marketinško tehnologijo

Ura predavanja

13:45

Jezik

Angleščina

Kelly Hungerford je digitalna strateginja in svetovalka za marketinško tehnologijo, ki evropskim podjetjem pomaga pri digitalnih preobrazbah. Sodelovala je že z več kot 500 podjetji in ima več kot 20 let izkušenj v marketingu in komunikacijah, programski tehnologiji, upravljanju podjetij in blagovnih znamk, razvoju in trženju produktov ter upravljanju naročnikov. Zase pravi, da je generalistka, ki ji uspehe pri snovanju celovitih rešitev omogočata njeno široko znanje ter globoka radovednost za ljudi, procese in platforme.

Kot sestavino uspeha Kelly močno poudarja ključno vlogo skupnosti in brezpogojne osredotočenosti na stranke. In prav to je skupno vsem njenim projektom: povezovanje. Je ustanoviteljica in lastnica podjetja CommunityWorks, ki združuje strokovnjake iz vse Evrope, ki pomagajo podjetjem pri razvoju trajnih odnosov s končnimi uporabniki in grajenju spletnih skupnosti uporabnikov. Kot izkušena svetovalka in strateginja pa ob sobotah tudi svetuje prek #DropinDigital za kavo in rogljiček.

Kelly pa povezovanja ne zagovarja le na poslovnem področju. Leta 2015 je kot soustanoviteljica vzpostavila neprofitno zvezo Women in Digital, ki združuje več kot 4000 žensk (in moških) v Švici. Ideja zveze je združevanje in priznavanje nadarjene ženske delovne sile po vsej državi.

Njena uradna spletna stran.