Alt

Ljubljana, Slovenija

Igor Savič

Strokovnjak s kreativnimi in strateškimi odgovori na komunikacijske izzive

Ura predavanja

08:30

Jezik

Slovenščina

Igor Savič je začetnik in eden ključnih razvijalcev ideje vsebinskega marketinga v Sloveniji. Svoje dolgoletne komunikatorske izkušnje, ki segajo od novinarskih in uredniških projektov, prek zahtevnih izzivov na področju odnosov z javnostmi in strateškega komuniciranja, do kreativnih in inovativnih marketinških akcij in projektov, uspešno povezuje v zanimive, uporabne in učinkovite komunikacijske rešitve. Rad poudari, da ozaveščeni kupci ne želimo biti manipulativna žrtev vsebin, ki nas v resnici ne zanimajo in nam ne izboljšujejo kakovosti življenja, še posebej, če se to dogaja ob takem času in tako, da nas moti. In tu se začneta prostor in čas za vsebinski marketing.

Vse te izkušnje izjemnega strokovnjaka za vsebino so kar klicale po ustanovitvi lastne, vendar zelo posebne komunikacijske agencije, PM, poslovni mediji, in nekaj let kasneje po organizaciji mednarodne komunikacijske konference POMP Forum. Sedaj Igor Savič dela pri najzahtevnejših komunikacijskih projektih in hkrati znanje predaja naprej svoji ekipi. Priložnost, da ujamete vsaj delček tega znanja, se vam bo ponudila na letošnjem POMP Forumu.

Vsak, ki spozna Igorja, se naleze njegovega neustavljivega navdušenja za iskanje kreativnih komunikacijskih rešitev, ustvarjanje novih sodobnih medijev, pripovedovanje zgodb in ustvarjanje vsebine, ki ima resnično vrednost za uporabnike. Obenem pa začuti spoštovanje do moči medijev in strokovnjakov na tem področju. Po Igorjevem predavanju boste domov po eni strani odšli z novimi izzivi in zanimivimi odgovori, po drugi pa boste (zopet) očarani nad kompleksnostjo komuniciranja. In prav gotovo se boste ob stiku z Igorjem spomnili, zakaj radi delate to, kar delate.