Alt

Stockholm, Švedska

Björn Owen Glad

Učitelj, mentor in ustvarjalec v stalno spreminjajočem se marketinškem trgu

Ura predavanja

15:45

Jezik

Angleščina

Björn sam zase pravi, da ima več vlog: je bralec, pisatelj, mislec, govornik in oče dveh otrok. Več let je deloval kot vodja trženja v največji skandinavski agenciji za vsebinski marketing Spoon. Njegov najnovejši projekt je zagon nove Spoonove znamke StoryCo, ki je namenjena izobraževanju tržnikov in agencij, ki poskušajo tekmovati v stalno spreminjajočem se marketinškem svetu. Lahko torej rečemo, da je tudi učitelj, mentor in ustvarjalec, ki se ne ustavi ob nobenem uspehu.

Pravi, da je njegova največja prednost ta, da nima diplome iz trženja. Od glasbene šole do verskih študij, antropologije, afriških študij in do svobodnega pisateljevanja – vse to mu je prineslo občutek, ki mu pri ustvarjanju zaupa bolj kot učbeniškemu znanju. V marketingu prisega na vsebino, zaupanje in resnico.

Björn se septembra zopet vrača na POMP Forum. Kot stari znanec slovenskih odrov nam lahko priporoči najboljši vinski bar v Ljubljani. Če vas zanima, ga le povprašajte in to bo pika na i ob vsebini njegovega predavanja, za katero se ve, da bo brez dvoma vrhunska.

Njegova uradna spletna stran.