Alt

2019

PRIJAVA
NA POMP KONFERENCO

POMP Forum je mednarodna strokovna konferenca s področja vsebinskega marketinga, ki bo letos potekala že desetič. Se vidimo 26. septembra 2019 v Klubu Cankarjevega doma!

BODITE OBVEŠČENI

Za zanimive vsebine in obveščanja o programu se prijavite na naše e-novice!

Nazaj
Nazaj

Prijava je bila uspešna!

Hvala za prijavo na POMP Forum. Nadaljnje informacije glede konference vam bomo poslali na vaš elektronski naslov, spremljajte pa tudi naše POMP novičnike.

Nazaj na prvo stran

REDNA KOTIZACIJA: 390,00 EUR

POSEBNA PONUDBA: ŠTUDENTJE, VABLJENI

Desetim študentom, ki jih vsebinski marketing res zanima, nudimo poseben 90 % popust na redno kotizacijo, kar znaša 39,00 EUR + DDV.
Za odobritev študentske kotizacije je potrebno poslati potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto, pričakuje se tudi, da študent ne opravlja rednega študentskega dela v podjetju ali agenciji. Plačnik študentske kotizacije je fizična oseba. Na potrdilu o šolanju izrednih študentov mora pisati, da niso zaposleni.

Ponudbe se med seboj izključujejo. Za vse druge, posebne dogovore glede cen kotizacij, števila udeležence in prijav v tekmovalni program, se prosim obrnite na pomp@p-m.si

 

dodatne informacije:

Vse podrobnosti glede kotizacije lahko dobite na e-naslovu: pomp@p-m.si ali na tel. št.: 01/3000 190. Po evidentirani prijavi vam bomo najprej izstavili avansni račun, po prejetem plačilu pa račun. Cene kotizacije ne vključujejo DDV-ja.

Več kot 3000 ljubiteljev dobre vsebine v naši zbirki kontaktov komaj čaka, da prejme redni POMP novičnik o vsebinskem marketingu.

Pridružite se jim in se naročite nanj.

Sponzorji