Deli:

     

RAZKRIVAMO: S pomočjo hologramske tehnologije do nepredstavljivega

Irski marketinški guru bo na mednarodni konferenci POMP Forum prvi na svetu, ki bo za svoje predavanje uporabil hologramsko tehnologijo in se na odru pojavil kot pol človek, pol samorog.

Eden največjih irskih marketinških strokovnjakov in ustvarjalec svetovno znanih glasbenih platform Wunderground Music in Ibiza Club News, Mikey Mooguire, je med deseterico predavateljev na mednarodni konferenci POMP Forum, ki bo ta četrtek potekala v Ljubljani. 

Irec, doma iz Dublina, bo na konferenci pred več kot tisočglavo množico pisal zgodovino: na odru se bo pojavil v podobi holograma (tridimenzionalne slike). Z željo po čim boljšem prikazu tehnoloških presežkov 21. stoletja bo Mikeyjevo predavanje tako prvo na svetu, ki bo tehnologijo preneslo v realnost. Hologram boste na konferenci POMP Forum lahko gledali kot pol Mikeyja in pol pravljičnega samoroga. Da bomo zgodovinski dogodek primerno dokumentirali s svojo snemalno ekipo, bo Mooguire poskrbel za poseben prenos v živo, ki bo izveden s pomočjo tehnologije hologramskega projiciranja in viden na strehi Cankarjevega doma, v katerem bo potekala konferenca.

»Počaščen sem, da sem lahko prvi na svetu, ki bo to izvedel. Hologramska tehnologija je zagotovo naša prihodnost in bo ljudem omogočila poslovne sestanke s partnerji z drugega konca sveta, prav tako pa bo ponovno zbližala družine, katerih člani so razkropljeni po svetu. Vse to kar iz domačega naslanjača! Povozila bo tudi vse trenutne komunikacijske platforme, kot sta Skype ali FaceTime.«

»Ker bom prvi na svetu, ki bo lahko delovanje hologramov prenesel v realnost, sem izbral nadrealno bitje, ki ga želim prikazati – samoroga. Bolj za šalo kot zares, a ker želimo poudariti dejstvo, da smo prvi, in presenetiti, v tem, da se na odru pojavim kot pol Irec in pol samorog, ne vidim nobenega problema. Postane še bolj nenavadno, kot je že v resnici. Od prsnega koša navzgor bom jaz, Mikey, trup pa bo samorogov. In da, imel bom tudi rog!«

Mednarodna konferenca o vsebinskem marketingu bo 27. septembrav Klubu Cankarjevega doma in ta zgodovinski mejnik bomo prenašali v živo na vseh kanalih PM, poslovnih medijev. Vsi radovedni vabljeni k ogledu. 

Deli:

     

Novice